Yrityksestä

Pellettilämmityksen ammattilainen

Yrityksemme päätuote on uusiutuvat lämmitysratkaisut rakennusalalle ja tapahtumiin.

Laajan ja pitkän kokemuksemme ansiosta olemme johtavassa asemassa pelleteillä toimivassa lämmityksessä. Toimintamme lähtökohdat ovat tehokkuus, ympäristöystävällisyys ja erinomainen palvelu.

Vuosien varrella olemme kehittäneet niin työtapojamme, organisaatiotamme kuin konekantaammekin. Tavoitteenamme on olla aina edelläkävijä ja tarjota tehokasta lämpöä ja parasta palvelua niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin.

byggvärme

Olemme mukanasi projektisi alusta loppuun

Kun valitset meidät, teemme turvalliset ja luotettavat laskelmat sekä suunnitelmat ja hoidamme asennuksen ja käynnistyksen. Lisäksi olemme käytettävissäsi huolto- ja ylläpitotehtäviin ympäri vuorokauden koko projektin ajan. Huolehdimme siitä, että työmaasi saa tarvitsemansa lämmityksen.

Ympäristö on toimintamme keskiössä

Liiketoimintamme perustuu ilmastovaikutusten pitkäaikaiseen vähentämiseen kestävillä energiaratkaisuilla.

Meillä on Pohjoismaiden suurin liikuteltavien pellettilämpökattiloiden kuljetusorganisaatio. Siksi meillä on myös ympärivuorokautinen valmius häiriöiden korjaamiseen.

Joustava ja nopea reagointi

Kun valitset meidät, voit olla varma, että lämmitys toimii aina – olemme sen velkaa asiakkaillemme. Varmistamme toiminnan seuraamalla kattiloitamme reaaliajassa, jolloin henkilökuntamme voi puuttua nopeasti ongelmiin.

Meillä on omia pelletti- ja nosturiautoja, jotka voivat olla nopeasti paikalla varmistamassa toiminnan jatkumisen. Tiedämme myös, että rakennustyömailla tapahtuu paljon, ja haluamme olla aina käytettävissäsi lyhyellä varoitusajalla.

Pellettilämmityksen johtaja